+38 096 339 93 63+38 067 238 51 01

Центр дистанційної освіти

Зустріч учнів дистанційної школи А+

Хоча наші учні навчаються дистанційно ми все рівно з ними періодично зустрічаємося. На щастя, зараз карантинні обмеження послаблено, тому ми можемо хоч і невеликою групою, але проводити очні зустрічі. Минулого місяця ми разом з учнями 6-го класу Центру дистанційної освіти А+ відвідали кінотеатр, де переглянули цікавий фільм, а в березні ми зустрілися, щоб не просто пограти, але й отримати корисні навички.
Останньої нашої зустрічі ми пограли в настільну гру “Каркасон”, яку з радістю провела вчителька англійської мови дистанційної школи А+ та Гімназії А+ пані Ольга. “Каркасон” - це німецька стратегічно-економічна гра, яка була створена у 2000 році. Вже 2001 року вона отримала премію як “Гра року” у Німеччині. Незважаючи на легкі, ціль “Каркасон” - це не просто отримати задоволення від настільної, а покращити логічне, критичне мислення, навчитися взаємодіяти зі своїми “сусідами”, домовлятися та бачити речі довкола “глибше”.
Учні нашої дистанційної школи А+ не просто чудово провели час, але й отримали чудовий досвід, покращили власні ефективні навички, зробили висновки для майбутніх партій у Каркасон, поспілкувалися між собою та навіть особисто познайомилися з деякими своїми вчителями.