+38 096 339 93 63+38 067 238 51 01

Центр дистанційної освіти

Як провести вихідні з дитиною в осінній локдаун?

На жаль, пандемія не сильно то вже й від нас відступає, знову маємо карантин, дистанційне навчання та мінімальну можливість до відвідування всіляких активностей разом з дітьми, аби не наражатися зайвий раз на небезпеку. Що робити, чим зайнятися разом з дітьми, тим паче на вихідних, щоб не нудитись в чотирьох стінах? Зібрали поради від батьків наших дітей та вчителів дистанційної школи А+.
Настолки врятують під час карантину
Настільки ігри - чудова можливість провести час у вихідні з користю та мегацікаво. Якщо ви тільки починаєте свій шлях у підкоренні настолок - рекомендуємо почати з Джанго та Doobl залетять просто на ура. А якщо ви вже готові перейти на складніший рівень - зверніть увагу на Монополію, “Квиток на потяг” та інші стратегічні ігри.

Наукові досліди як для дітей, так і для дорослих
Якщо ваші діти цікавляться наукою, 100% можна знайти цікаві та безпечні дослідити, які ви можете виконати разом з дітьми. Підготуйтеся до наукових пригод разом: оберіть дослідження, придбайте разом матеріали, розробіть покрокову інструкцію і вперед тестувати цей світ.

Малюйте або створюйте творчі шедеври разомЯкщо Ваша дитина - творча особистість, а Ви не дуже, все одно спробуйте зробити щось своїми руками разом або просто помалювати в компанії один одного. На YouTube зараз доступні безліч майстер-класів з живопису, створення різноманітних аксесуарів для себе та дому, які можна без проблем зробити, слідкуючи за інструкцією. Творчі заняття будуть чудовою можливість не тільки провести час з дитиною, але й відключитися від своїх дорослих проблем та питань.
Відвідайте домашній кінотеатрОберіть разом з дітьми фільм, який вони або ви вже давно хотіли подивитися або пропустили, коли він був в кінотеатрі. Підготуйте до перегляду різні снеки, попкорн, облаштуйте зону домашнього кінотеатра зручними подушками, пледами. А після перегляду фільму обов’язково проговоріть те, що побачили, поділіться враженнями та відчуттями.

Пориньте в культуру інших країн
Поки кордони закриті - можна відкрити особливості іншого куточка планети прямо вдома. Оберіть разом з дітьми країну, яку ви хочете дослідити. Дізнайтеся про неї все, про культуру, про мову, про їжу. Можна знайти рецепти цікавих національних страв, приготувати їх та подивитися цікаві програми про обрану країну. Можна не просто вечір присвятити такому цікавому заняттю, але й весь день, а то й вихідні прожити в стилі іншої країни.

Успіхів вам та класних вихідних з чудовими емоціями!!!