+38 096 339 93 63+38 067 238 51 01

Центр дистанційної освіти

Дистанційна школа А+ - цифрове продовження Академії Сучасної Освіти А+

Дистанційна школа А+ - це цифровий навчальний простір для учнів 1-11 класів, який є частиною освітньої мережі А+. Сьогодні ми хочемо познайомити вас детальніше з діяльністю одного з китів української освіти.Академія сучасної освіти А+ - це мережа концептуальних закладів освіти, яка розпочала свою історію в 2012 році та надає освітні послуги для дітей віком від 1 до 18 років. На цей час до складу Академії входять дитячі клуби та садочки, початкові школи, гімназії, спортивна школа та музична академія. Також вихованцям та учням доступна велика кількість напрямків позашкільної освіти. В 2021 році Гімназія А+ отримала статус IB School, успішно пройшовши авторизацію до Програми Міжнародного Бакалавріату. Навчальні заклади мережі А+ працюють за авторськими програмами та з використанням найкращих міжнародних педагогічних практик.
Місія Академії сучасної освіти А+ - це змінити ставлення суспільства до національної освіти та вивести якість освіти на міжнародний рівень.
Центр дистанційної освіти А+ був створений з метою надати можливість учням всієї країни та за її межами отримати якісну українську освіту від найкращих вчителів та з використанням новітніх навчальних технологій. В основу концепції Дистанційної школи А+ закладено філософію LifeLong Learning, що вчить наших учнів вчитися та допомагає отримати корисні навички власної ефективності 21 століття. Також наявність цифрового освітнього простору А+ забезпечує учнів мережі А+ можливістю безперервного навчання, незалежно від місця перебування та обставин.

Illustration

З початком повномасштабного вторгнення мережа А+ відкрила свої віртуальні класи для всіх дітей України, щоб допомогти їм відволіктися від складних реалій та отримати нові знання відповідно шкільної програми. Наші викладачі провели понад 5 000 онлайн-уроків, які відвідали понад 60 тисяч дітей в рамках проєкту “Продовжуємо навчатися”. Це дало ще більший поштовх до розвитку дистанційної освіти в мережі А+ та запровадження широкого спектра освітніх послуг.

На цей час в Дистанційній школі А+ навчаються понад 1000 учнів, кожен з яких обрав свою власну освітню траєкторію відповідно до своїх навчальних потреб. Ми продовжуємо вдосконалювати цифрові методики викладання та постійно покращуємо нашу навчальну платформу, доступ до якої наші учні мають 24/7. Наші учні в захваті від онлайн-уроків, адже наші вчителі мають значний досвід викладання як і в очних освітніх закладах мережі А+, так і дистанційно. Додатково учні Дистанційної школи А+ мають змогу відвідувати позашкільні заняття онлайн, особливу популярність серед дітей мають ІТ-курси за різними напрямками.

Освітня мережа А+ продовжує крокувати вперед. Ще 11 років тому Академія сучасної освіти А+ налічувала всього лише декілька класів, а зараз виросла в мережу навчальних закладів з міжнародним визнанням та власною Digital школою А+.

Illustration
Illustration